Κάτι τρέχει στον Έβρο
Hellenic Train: Προσλήψεις στην Αλεξανδρούπολη με απολυτήριο Λυκείου
Προσωπικό αμαξοστοιχίας (conductors) με γνώσεις Αγγλικών και υπολογιστών και τουλάχιστον απολυτήριο Λυκείου ζητά η Hellenic Train σε όλη την Ελλάδα.
Σύμφωνα με τη νέα ανακοίνωση, ζητείται προσωπικό με έδρα τα αμαξοστάσια σε Ρέντη, Πάτρα, Διακοπτό, Κιάτο, Λιανοκλάδι, Λάρισα, Βόλο, Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη.
Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν απολυτήριο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, με προτίμηση σε τεχνολογική ή τεχνική εκπαίδευση, γνώση αγγλικής γλώσσας σε επίπεδο B2 (Lower) και προαιρετική γνώση ιταλικής γλώσσας, πτυχίο πληροφορικής ECDL και εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις.
Οι υποψήφιοι καλούνται να αποστείλουν το βιογραφικό τους μέσω email ως και την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023.
Σύμφωνα με άλλες αγγελίες στην ιστοσελίδα της εταιρείας, η Hellenic Train ζητά επίσης εργαζόμενους στους τομείς της πληροφορικής και της τεχνολογίας. Μεταξύ αυτών, ζητούνται Data Analyst, IT Business Analyst και Τεχνικός Υποστήριξης Χρηστών (IT Helpdesk Technician).
- Το πρόβλημα της φοιτητικής στέγης στο Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ
(24-04-2025) - Πρόσκληση για συμμετοχή στην απεργία της Πρωτομαγιάς
(24-04-2025) - Ενημερωτική συνάντηση για το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου Αλεξανδρούπολης
(24-04-2025) - Σε Γυμνάσια και Δημοτικά το πρόγραμμα οδικής ασφάλειας της Περιφέρειας ΑΜΘ
(24-04-2025) - Αρχίζει η καταβολή του επιδόματος τριτέκνων από τη Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης
(24-04-2025)
EN
TR







