- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Η ομάδα Αιγαίου "ανοίγει πανιά" για Σαμοθράκη!
Για 29η συνεχή χρονιά η Ομάδα Αιγαίου, θα βρεθεί κοντά στους κατοίκους των μικρών και ακριτικών νησιών, για να προσφέρει πολυεπίπεδες υπηρεσίες αναδεικνύοντας την κοινωνική αλληλεγγύη σαν τον παράγοντα που αναβαθμίζει τις συνθήκες ζωής των κατοίκων των νησιωτικών περιοχών.
Η Ομάδα Αιγαίου είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται από το 1995 στα μικρά και ακριτικά νησιά του Αρχιπελάγους προσφέροντας, σε αμιγώς εθελοντική βάση, ιατρικές υπηρεσίες, έργα για αναβάθμιση υποδομών, ενημέρωση σε επίκαιρα θέματα καθώς και διεξαγωγή πολιτιστικών δραστηριοτήτων.
Με περίπου 80 εθελοντές και εθελόντριες, γιατρούς από διαφορετικές ειδικότητες, νοσηλευτές αλλά και εξειδικευμένο παραϊατρικό προσωπικό θα βρεθούν στην Σαμοθράκη από τις 2 έως τις 5 Νοεμβρίου.
- Επιστολή διαμαρτυρίας και αγωνίας, από Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Ορεστιάδας
(01-07-2025) - Στον Άγνωστο Στρατιώτη παρέμβαση για το Αναγνωστήριο Αλεξανδρούπολης
(01-07-2025) - Πρώτη Θέση στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κολύμβησης για τον ΝΟΑ
(01-07-2025) - Ιδρύεται Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο στη Σαμοθράκη
(01-07-2025) - Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στο Μεγάλο Δέρειο του Έβρου
(01-07-2025)
EN
TR







