Κάτι τρέχει στον Έβρο
Φωτιά με σοβαρές υλικές ζημιές σε διώροφη κατοικία στον Απαλό Αλεξανδρούπολης (φωτο)
Φωτιά ξέσπασε σε σπίτι το μεσημέρι της Κυριακής 29 Ιανουαρίου, στον Απαλό Αλεξανδρούπολης, ύστερα από ατύχημα που συνέβη, όταν ο ιδιοκτήτης έβαλε τη μοτοσικλέτα του να δουλεύει ρελαντί μέσα στον οικίσκο.
Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, η μοτοσικλέτα πήρε φωτιά, με αποτελέσματα να σκάσει και η δεξαμενή πετρελαίου που είχε μέσα και να καεί ολοσχερώς ο οικίσκος.
Η μοτοσικλέτα ήταν πολύ καιρό ακινητοποιημένη και ο ιδιοκτήτης μετά από πολύ καιρό (καθώς έλειπε) αποφάσισε να την ενεργοποιήσει εκ νέου και να τη βάλει μπροστά.
Άμεση και μεγάλη ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η οποία κατέφθασε με 5 οχήματα και 10 πυροσβέστες, μαζί και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Κωνσταντίνος Κουκουλοματης.
Με συντονισμένες κινήσεις κατάφεραν να σβήσουν και να απομακρύνουν σε ασφαλές μέρος τις δυο οικογένειες που βρισκόταν στη διώροφη κατοικία.
newsroom@e-evros.gr
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
EN
TR







