Κάτι τρέχει στον Έβρο
Εσωτερικό «λίφτινγκ» μετά από 60 χρόνια στο Δικαστικό Μέγαρο Αλεξανδρούπολης
Την ανακαίνιση του εσωτερικού χώρου του Δικαστικού Μεγάρου Αλεξανδρούπολης, αιτείται η Προϊστάμενη του Πρωτοδικείου από το Υπουργείο Δικαιοσύνης.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για παρεμβάσεις ύψους προσεγγιστικά περί τις 20.000 €, που αφορούν κατά κύριο λόγο την επισκευή/ κατασκευή του ακροατηρίου.
Οι εργασίες περιλαμβάνουν την πλήρη αντικατάσταση και τοποθέτηση νέου ξύλινου εδράνου στη µοναδική αίθουσα του ακροατηρίου, καθώς και του όλου του ξύλινου εξοπλισµού της και ότι αυτό περιλαµβάνει (εδράνου, διαχωριστικό, γραφεία κατηγορουµένων µε παγκάκι, εξέδρα µε σταντ ορκωµοσίας, επένδυση πατώµατος µε laminate, δεδοµένου ότι ο ανωτέρω εξοπλισµός έχει υποστεί µεγάλες φθορές.
Να σημειωθεί ότι από το έτος 1957 που το Πρωτοδικείο λειτουργεί στο παρόν κτίριο, δεν έχει γίνει καµία επιδιόρθωση ή αντικατάσταση του εξοπλισµού του, η επί ετών δε χρήση τους, προκάλεσε φθορές.
- Πανηγυρίζει το Παρεκκλήσι του Αγίου Κυπριανού στην Αλεξανδρούπολη
(30-09-2025) - Το Εθνικό Αστεροσκοπείο φέρνει την Αστρονομία σε σχολεία του Έβρου και της Ροδόπης
(30-09-2025) - Άγρια δολοφονία σε χωριό των Υψάλων, δίπλα στα ελληνοτουρκικά σύνορα (video)
(30-09-2025) - Ζημιές προκαλούν τα κοπάδια αλόγων στον κάμπο των Φερών και στο Δέλτα
(30-09-2025) - Προκήρυξη για 1 θέση Λογοθεραπευτή στην Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος
(30-09-2025)
EN
TR






