Κάτι τρέχει στον Έβρο
Επανέρχεται η αεροπορική σύνδεση Αλεξανδρούπολη - Ηράκλειο
Eπανασυνδέεται η Αλεξανδρούπολη με το Ηράκλειο Κρήτης με απευθείας αεροπορική γραμμή της Aegean Airlines από τα τέλη Ιουνίου μέχρι τα μέσα Σεπτέμβρη.
Η νέα σύνδεση, η οποία θα πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα, Παρασκευή και Κυριακή, ανακοινώθηκε μετά τη συνάντηση του δημάρχου Αλεξανδρούπολης, Γιάννη Ζαμπούκη, με την Μαρίνα Σπυριδάκη, Corporate Affairs Manager της Aegean Airlines, με την Ειρήνη Σιδηροπούλου, Sales Manager των γραφείων της Aegean Airlines Βορείου Ελλάδος, Ιονίων Νήσων και Βαλκανικών χωρών, με την Δήμητρα Ζανέλη, Διευθύντρια της Aegean Airlines του αεροδρομίου της Αλεξανδρούπολης «Δημόκριτος» και τον Ιωάννη Ράσογλου, Υπεύθυνο σχεδιασμού πτήσεων της Aegean Airlines.
Το νέο αυτό δρομολόγιο επιβεβαιώνει ότι η προτροπή του Δημάρχου κινητοποίησε τους υπεύθυνους της εταιρίας ώστε να δοθεί προτεραιότητα στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, με την ευχή στο εγγύς μέλλον να ξεκινήσουν και άλλες γραμμές.
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
EN
TR






