Κάτι τρέχει στον Έβρο
Εκατοντάδες νέα δέντρα θα φυτευθούν στην Αλεξανδρούπολη
Μια σημαντική πρωτοβουλία για την ενίσχυση του αστικού πρασίνου ξεκινά τις επόμενες ημέρες στον Δήμο Αλεξανδρούπολης, σύμφωνα με τους Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας, Τεχνικής Υπηρεσίας & Πολεοδομίας, Γιάννη Ναϊτίδη.
Όπως αναφέρει ο κ. Ναϊτίδης, προγραμματίζεται η φύτευση εκατοντάδων νέων δέντρων στις περιοχές των αναπλάσεων, δίνοντας περισσότερο πράσινο, οξυγόνο και αισθητική αναβάθμιση στο φυσικό μας περιβάλλον.
Επομένως αυτή η δήλωση εστιάζει στις οδούς όπου ολοκληρώνονται ή βρίσκονται σε εξέλιξη σημαντικές παρεμβάσεις ανάπλασης.
Επί της ουσίας τα νέα δέντρα αναμένεται να φυτευτούν στις περιοχές των αναπλάσεων που περιλαμβάνουν την οδό Αγίου Δημητρίου, καθώς και τις οδούς Κονδύλη, Θράκης, Ανδρονίκου και Ηροδότου αλλά και την παραλιακή Λεωφόρο.
- Σήμερα γιορτάζουμε το "Πάσχα του καλοκαιριού"
(15-08-2025) - Δεκαπενταύγουστος στις Παναγίες του Έβρου
(15-08-2025) - Αλεξανδρούπολη: Σύσκεψη Φορέων για την προστασία από δασικές πυρκαγιές
(15-08-2025) - Η επιστροφή του Ασπροπάρη που σώθηκε από την πυρκαγιά του Δάσους Δαδιάς
(15-08-2025) - Αναβολή του "παραδοσιακού μπάλου" στη Σαμοθράκη, λόγω κινδύνου πυρκαγιάς
(15-08-2025)
EN
TR







