nightlife
- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Ε - ΑΤΡΙΚΑ
Αθλητικά Νέα
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Εγκαινιάστηκε χθες το Πολυϊατρείο Φερών
24-02-2016
Έπειτα από την ολοκλήρωση και των τελευταίων διεργασιών, που δεν είχαν προβλευθεί στις εργολαβίες, τις ράμπες πρόσβασης για τη διευκόλυνση των ασθενοφόρων και των φορείων, αλλά και τον καλοπισμό του κτιρίου με δενδρύλλια το Πολυϊατρείο Φερών, εγκαινιάστηκαν χθες το απόγευμα.
Τα εγκαίνια έγιναν παρουσία του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Ευάγγελου Λαμπάκη, του Διευθυντή της 4ης Υ.Π.Ε. Αν. Μακεδονίας & Θράκης, Ευστράτιου Πλωμαρίτη, του Αντιπεριφερειάρχη Νομού Έβρου, Δημήτρη Πέτροβιτς, του Αντιδημάρχου Φερών, Νικόλαου Γκότση, τοπικών αρχών και πλήθους πολιτών.
Όπως έχει δηλώσει ο Αντιδήμαρχος Φερών και Πρωτογενούς τομέα Δήμου Αλεξανδρούπολης κ. Νίκος Γκότσης, "Το πολυϊατρείο θα αποτελέσει κόσμημα για τη δημοτική ενότητα των Φερών".
σαν σημερα
- Εκσυγχρονισμός του Μουσείου Κομοτηνής, αλλά το Διδυμότειχο ζητά την χρυσή προτομή
(02-07-2025) - Ημερίδα για τη νησιωτικότητα - Η Σαμοθράκη ώς "αόρατο νησί"
(02-07-2025) - Σκουπιδότοπος και "ζούγκλα" στο Ρέμα Βανικιώτη της Αλεξανδρούπολης (video)
(02-07-2025) - Νέα νυχτερινά δρομολόγια δημοτικής συγκοινωνίας στην Αλεξανδρούπολη (video)
(02-07-2025) - Αναφορά και Ερώτηση στη Βουλή για τις τουρκικές παρεμβάσεις στα νερά του ποταμού Έβρου
(02-07-2025)
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ
EN
TR






