Κάτι τρέχει στον Έβρο
Έβρος: Έφτασε επιτέλους το πυροσβεστικό ελικόπτερο
Με περισσότερο από 2 μήνες καθυστέρηση, ικανοποιήθηκε το αίτημα των τοπικών αρχών του Έβρου, έπειτα από τις έντονες διαμαρτυρίες, για την έλευση του πυροσβεστικού ελικοπτέρου στο αεροδρόμιο "Δημόκριτος" της Αλεξανδρούπολης.
Το ρωσικό ελικόπτερο τύπου Kamov 32c, έφτασε στην Αλεξανδρούπολη, χθες, Κυριακή 13 Αυγούστου, το απόγευμα και θα μείνει ως το τέλος της αντιπυρικής περιόδου.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Πέτροβιτς ανέφερε:
"Στην καταπολέμηση των δασικών πυρκαγιών στην περιοχή μας, θα συνδράμει από σήμερα, στο έργο της Πυροσβεστικής υπηρεσίας και της Πολιτικής Προστασίας, το ρωσικό ελικόπτερο τύπου Kamov 32c.
Το πυροσβεστικό ελικόπτερο προσγειώθηκε χθες στο αεροδρόμιο Δημόκριτος της Αλεξανδρούπολης, μετα και τις έντονες διαμαρτυρίες μας, για το σοβαρό έλλειμα που υπήρχε επί 2,5 μηνες στον τομέα της αεροπυρόσβεσης, στην περιφέρεια Αν. Μακεδονίας - Θράκης".
Ευτυχώς έως τώρα, εκτός από μία - δυό περιπτώσεις που χρειάστηκαν εναέρια μέσα για κατάσβεση φωτιάς, κυλάει μια σχετικά ήσυχη αντιπυρική περίοδος στον Έβρο και ευχή όλων είναι να παραμείνει έτσι!
Όλια Γκαντανίδου
- Άγιος Γεώργιος: Ο προστάτης του Πεζικού και του Στρατού Ξηράς
(23-04-2025) - Μαθήτρια από τον Έβρο στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Microsoft Office Specialist
(23-04-2025) - Παρεμβάσεις σε σχολικές μονάδες της Αλεξανδρούπολης (videos)
(23-04-2025) - Προβολή ταινιών στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, με ελεύθερη είσοδο
(23-04-2025) - Γεράκια θα διώξουν τα περιστέρια από την πλατεία της Ξάνθης
(23-04-2025)
EN
TR






