Κάτι τρέχει στον Έβρο
Διεκόπη η κυκλοφορία στο παραλιακό μέτωπο των Δικέλλων - Φούσκωσαν τα ρέματα
Η έντονη κακοκαιρία που πλήττει την περιοχή του Δήμου Αλεξανδρούπολης έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα, ιδιαίτερα στις ορεινές περιοχές αλλά και στο παραλιακό μέτωπο των Δικέλλων.
Με τη στάθμη των υδάτων να ανεβαίνει επικίνδυνα λόγω των συνεχόμενων βροχοπτώσεων, οι αρχές προχώρησαν στη λήψη μέτρων για την ασφάλεια των κατοίκων.
Στο πλαίσιο αυτό, εκδόθηκε ανακοίνωση για τη διακοπή της κυκλοφορίας στο παραλιακό μέτωπο, καθώς και προτροπή για περιορισμό των μετακινήσεων κατά τις επόμενες 48 ώρες, λόγω των αναμενόμενων επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.
Αναλυτικότερα η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αντιδήμαρχος Ηλίας Δατσερίδης αναφέρει: "Η έντονη βροχόπτωση στον ορεινό όγκο του Δήμου Αλεξανδρούπολης είχε ως αποτέλεσμα την άνοδο της στάθμης των υδάτων στα ρέματα της περιοχής των Δικέλλων γι’αυτό έγινε διακοπή της κυκλοφορίας στο παραλιακό μέτωπο προκειμένου να αποφύγουμε τυχόν ατυχήματα.
Παρακαλούμε για τον περιορισμό των μετακινήσεων στην εν λόγω περιοχή και γενικότερα τις άσκοπες κινήσεις σε όλη την εδαφική ζώνη του Δήμου Αλεξ/πολης για το επόμενο 48ωρο όπου σύμφωνα με την Ε.Μ.Υ. θα έχουμε έντονα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα."
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
EN
TR






