Κάτι τρέχει στον Έβρο
Διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων με συμβουλές οδικής ασφάλειας στην Αλεξανδρούπολη
Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αλεξανδρούπολης διανέμουν φυλλάδια με συμβουλές οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής, σε οδηγούς και πεζούς στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.
Η διανομή των ενημερωτικών φυλλαδίων πραγματοποιείται από την 23-12-2017, σε διάφορα σημεία της πόλης, όπως τις κομβικές διασταυρώσεις, το Πάρκο των Χριστουγέννων του Δήμου Αλεξανδρούπολης, τα καταστήματα και θα συνεχιστεί μέχρι και την 1-1-2018.
Υπενθυμίζεται ότι η σωστή οδική συμπεριφορά των οδηγών και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων.
- Πανηγυρίζει το Παρεκκλήσι του Αγίου Κυπριανού στην Αλεξανδρούπολη
(30-09-2025) - Το Εθνικό Αστεροσκοπείο φέρνει την Αστρονομία σε σχολεία του Έβρου και της Ροδόπης
(30-09-2025) - Άγρια δολοφονία σε χωριό των Υψάλων, δίπλα στα ελληνοτουρκικά σύνορα (video)
(30-09-2025) - Ζημιές προκαλούν τα κοπάδια αλόγων στον κάμπο των Φερών και στο Δέλτα
(30-09-2025) - Προκήρυξη για 1 θέση Λογοθεραπευτή στην Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος
(30-09-2025)
EN
TR






