Κάτι τρέχει στον Έβρο
Δημοσιεύθηκε η προκήρυξη του ΑΣΕΠ με 15% θέσεις σε ΑμεΑ
Μετά από συνεχόμενη πίεση της ΕΣΑμεΑ δημοσιεύθηκε χθες η υπουργική απόφαση για τον καθορισμό των δικαιολογητικών για τις ειδικές κατηγορίες μέσω ΑΣΕΠ.
Από τις 3 Μαρτίου όλες οι θέσεις που θα προκηρυχθούν μέσω ΑΣΕΠ πρέπει να αφορούν τουλάχιστον στο 15% και άτομα με αναπηρία καθώς και μέλη του συγγενικού τους περιβάλλοντος.
Η ψήφιση του Ν. 4440 δικαίωσε τους αγώνες των ατόμων με αναπηρία για ισότιμη συμμετοχή τους στο σύστημα προσλήψεων.
Εμείς επικοινωνήσαμε με τον Πρόεδρο του Νομαρχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Νομού Έβρου κ. Κωνσταντίνο Ευθυμιάδη όπου μας ανέφερε τα εξής:
«Είναι θετικό αυτό το γεγονός γιατί τα άτομα με αναπηρία μπορούν να εργαστούν και ανοίγονται και περισσότερες θέσεις εργασίας .
Επιπλέον ψηφίσθηκε και αυξημένη μοριοδότηση όχι μόνο για τα άτομα με αναπηρία αλλά και για τις οικογένειές τους και γενικά για τους συγγενείς α΄βαθμού».
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
EN
TR






