Αθλητικά Νέα

Ο 1ος Νυχτερινός Αγώνας Θράκης  είναι γεγονός!
Ο 1ος Νυχτερινός Αγώνας Θράκης είναι γεγονός!

Δηλώστε και εσείς συμμετοχή στον 1ο Νυχτερινό Αγώνα Θράκης που έρχεται στην Αλεξανδρούπολη!

04-10-2021

Ένας νέος αγώνας προστίθεται στο πρόγραμμα των αγώνων σε δημόσια οδό, με τον Δρομέα Θράκης να διοργανώνει τον 1ο Νυχτερινό Αγώνα Θράκης, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στη πόλη της Αλεξανδρούπολης!

Η διοργάνωση θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 23 Οκτωβρίου στην παραλιακή λεωφόρο της Αλεξανδρούπολης με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Νομαρχείο Έβρου και με το εγκρινόμενο υγειονομικό πρωτόκολλο από τη ΓΓΑ.

Οι αποστάσεις θα είναι τα 5χλμ και τα 10 χλμ., θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση για όλους τους δρομείς του αγώνα, αλλά και χρονομέτρηση χειρός από τον Σύνδεσμο Κριτών Στίβου Θράκης.

Οι δρομείς θα τρέξουν σε κυκλική διαδρομή 5χλμ., μπροστά στο ξενοδοχείο Εγνατία και στην πύλη του λιμανιού, επί της Καραολή-Δημητρίου. Το πρόγραμμα των αγώνων: 18:30 Εκκίνηση 5.000μ. 19:30 Εκκίνηση 10.000μ.

Δικαίωμα συμμετοχής άνω των 12 ετών για τα 5 χλμ και άνω των 18 ετών για τα 10 χλμ. Για εγγραφές στον αγώνα μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ. Βάλτε τα αθλητικά σας, το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 και τρέξτε σε ένα βραδινό αγώνα, διαφορετικό από τους υπόλοιπους!