Κάτι τρέχει στον Έβρο
Δέματα σε 454 οικογένειες μοίρασε η Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης
Η Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνων, τα Supermarkets «ΜΑΣΟΥΤΗΣ» και την Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς του Ελληνικού Εφοπλισμού «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ» διένειμαν 454 δέματα με τρόφιμα σε εμπερίστατες οικογένειες της Μητροπόλεώς μας, για τις ημέρες των Χριστουγέννων.
Οι οικονομικές δυσκολίες των συμπολιτών μας είναι μεγάλες και συνεχώς αυξανόμενες, ενώ οι δυνατότητες του Κεντρικού Ταμείου Ευποιΐας και των ενοριακών Φιλοπτώχων Ταμείων εξαιρετικά περιορισμένες, εξαιτίας των επιπτώσεων της συνεχιζόμενης πανδημικής κρίσης και των απότοκων της πολεμικής σύγκρουσης στην Ουκρανία.
Τα εμπόδια ωστόσο ξεπεράστηκαν και η Μητρόπολη μπόρεσε και φέτος να σταθεί δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη, ώστε να μη λείψουν από κανέναν τα απαραίτητα για αυτές τις άγιες ημέρες!
- Ο 13χρονος Λέανδρος κάνει την Αλεξανδρούπολη πιο συμπεριληπτική!
(14-08-2025) - Νέα μέτρα για την ευλογιά των αιγοπροβάτων στη Σαμοθράκη
(14-08-2025) - Και ο Δήμος Αλεξανδρούπολης υπέρ της επιστροφής της χρυσή προτομής στο Διδυμότειχο
(14-08-2025) - Παράνομο "καζίνο" στήθηκε σε μαγαζί της Αλεξανδρούπολης - 6 συλλήψεις
(14-08-2025)
EN
TR







