Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
WOLT

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

στυνομικό δελτίο

Δελτίο τύπου της 12ης Σεπτεμβρίου 2015.

12-09-2015

Συνελήφθη υπήκοος Σερβίας για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, πλαστογραφία και κλοπή οχήματος

Συνελήφθη σήμερα (12-9-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 44χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Σερβίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, πλαστογραφία και κλοπή.

Ειδικότερα, ο 44χρονος οδηγώντας πολυτελές Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με γερμανικές πινακίδες, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα.

Κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε συνεργασία με αξιωματούχους του FRONTEX, προέκυψε ότι:

• το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο είναι καταχωρημένο από τις Αρχές της Ιταλίας, ως όχημα κλεμμένο – υπεξαιρεθέν – απολεσθέν
• η άδεια κυκλοφορίας, που κατείχε και επέδειξε ο δράστης, είναι πλαστή
• οι πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε το όχημα είναι πλαστές

Κατασχέθηκαν:
• ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
• ένα (1) πλαστό έγγραφο
• ένα (1) ζεύγος πινακίδων κυκλοφορίας

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κήπων.

 

Εξιχνιάστηκαν 2 διαρρήξεις, τετελεσμένη και σε απόπειρα, σε οικίες της Αλεξανδρούπολης

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, 2 διαρρήξεις, τετελεσμένη και σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν σε οικίες, χθες (11-9-2015) το βράδυ, στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Συνελήφθη χθες το βράδυ, 11 Σεπτεμβρίου, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 37χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.  

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, διότι, όπως προέκυψε, αποπειράθηκε να διαρρήξει οικία, στην Αλεξανδρούπολη, χωρίς όμως να τα καταφέρει, ενώ στη συνέχεια διέρρηξε οικία και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.

Στην κατοχή του 37χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ, μέρος από το οποίο αποδόθηκε στον δικαιούχο του.

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.