Κάτι τρέχει στον Έβρο
Βροχές & καταιγίδες έρχονται στον Έβρο & τη Θράκη
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Η επιδείνωση του καιρού αναμένεται από αύριο Τετάρτη 23 Ιανουαρίου από τα δυτικά, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που πιθανώς θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις ανέμους.
Τετάρτη 23 Ιανουαρίου
Τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η Δυτική Στερεά, σταδιακά η Δυτική Πελοπόννησος, από τις απογευματινές ώρες, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και κατά τη διάρκεια της νύχτας η υπόλοιπη Πελοπόννησος, η κεντρική και ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και τα Δωδακάνησα.
Στη Δυτική Ελλάδα τη νύχτα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.
Πέμπτη 24 Ιανουαρίου
Τις πρωινές ώρες η Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και μέχρι το μεσημέρι τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Εκ νέου από τις απογευματινές ώρες τα νησιά του Ιονίου, η ήπειρος και η Δυτική Στερεά (κυρίως στα παραθαλάσσια) καθώς και η δυτική και νότια Πελοπόννησος.
Παρασκευή 25 Ιανουαρίου
Αρχικά η Δυτική Ελλάδα, με βαθμιαία επέκταση στην ανατολική χώρα.
Την Τετάρτη και την Παρασκευή χιονοπτώσεις πρόσκαιρα πυκνές, θα σημειωθούν στα ορεινά και ημιορεινά της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας.
- Μελέτη για τη διαχείριση του πόσιμου νερού στη Σαμοθράκη
(02-10-2025) - "Ζημιά" 135.000 ευρώ από το φετινό Φεστιβάλ Άρδα στην Ορεστιάδα
(02-10-2025) - Πόσα χρήματα παίρνουν οι Δήμοι του Έβρου, για το πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι"
(02-10-2025) - Από 1η Ιανουαρίου η πλήρης αποζημίωση των στρατιωτικών για νυχτερινή απασχόληση
(02-10-2025) - Πάλι "ξεφόρτωμα" σε γνωστή κεντρική γωνία της Αλεξανδρούπολης
(02-10-2025)
EN
TR






