- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Βραβεύτηκε το 12ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης από την Unicef
Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος της Unicef «Τα Παιδιά Γράφουν και Ζωγραφίζουν τα Δικαιώματά τους» η συλλογική προσπάθεια των παιδιών της Τάξης Υποδοχής του 12ο Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης (Σχολικό ετος 2016-2017) βραβεύτηκε απο τη unicef για τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό.
Με την βοήθεια των εκπαιδευτικών Νίκου Κιτμερίδη, Τουλίκα Σοφία και Γιάννη Τετόρου τα παιδιά σχεδίασαν μια αφίσα όπου κατέκτησε το "Ειδικό Βραβείο Νίκος Αναλυτής".
To εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Τα Παιδιά Γράφουν και Ζωγραφίζουν τα Δικαιώματά τους» που πραγματοποιείται με τη στήριξη και τη συνεργασία του Υπουργείου Παιδείας και έχει ως στόχο να προωθήσει την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση σχετικά με τη Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού, να προάγει τη φιλία την αλληλεγγύη και την κοινωνική ένταξη και να καταπολεμήσει το ρατσισμό και την ξενοφοβία.
Τέλος να σημειωθεί πως το βραβευμένο έργο μαζί με όλα τα έργα των παιδιών εκτίθενται στη Στοά του Βιβλίου (Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου).
Η έκθεση θα λειτουργήσει από 21 έως 29 Νοεμβρίου.
- Επιστολή διαμαρτυρίας και αγωνίας, από Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Ορεστιάδας
(01-07-2025) - Στον Άγνωστο Στρατιώτη παρέμβαση για το Αναγνωστήριο Αλεξανδρούπολης
(01-07-2025) - Πρώτη Θέση στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κολύμβησης για τον ΝΟΑ
(01-07-2025) - Ιδρύεται Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο στη Σαμοθράκη
(01-07-2025) - Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στο Μεγάλο Δέρειο του Έβρου
(01-07-2025)
EN
TR






