ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Αστυνομικό Δελτίο της 6ης Δεκεμβρίου 2020
Συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.
Συνελήφθη χθες (5-12-2020) το απόγευμα, στην παλαιά Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης σε συνεργασία με αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας έντεκα (11) μη νόμιμους μετανάστες.
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει, παράνομα, στην ενδοχώρα επτά (11) μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους απέκρυπτε στην καρότσα του φορτηγού, που είχε μετατρέψει σε κλειστού τύπου.
Σημειώνεται ότι ο δράστης στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.
Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και χρηματικό ποσό.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.
- Τρεις Τούρκοι έσπασαν την πόρτα και μπήκαν σε σπίτι στον Δίλοφο
(18-08-2025) - Το έθιμο "κλίκια", από τον σύλλογο "Σαόνησος" Σαμοθράκης
(18-08-2025) - Παράπονα για συνεχή ηχορρύπανση στην ανατολική Αλεξανδρούπολη (video)
(18-08-2025) - Αίτημα για μετατροπή εγκαταλελειμένου χώρου σε πάρκο στην Αλεξανδρούπολη
(18-08-2025) - Ζημιές στο τμήμα ανάπλασης κάτω από τον Φάρο και τραυματισμός μικρού κοριτσιού
(18-08-2025)
EN
TR






