- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Αστυνομικό Δελτίο της 30ης Ιανουαρίου 2021
Συνελήφθη χθες (29-1-2021) το απόγευμα, στο Μικρό Δέρειο Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεταξάδων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει, παράνομα, στην ενδοχώρα τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.
Σημειώνεται ότι ο διακινητής προηγουμένως δεν υπάκουσε σε σήματα στάσης των αστυνομικών, ενώ το όχημά που οδηγούσε ακινητοποιήθηκε μετά από πρόσκρουση σε σταθμευμένο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.
Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι για το όχημα μεταφοράς των μη νόμιμων μεταναστών είχε δηλωθεί κλοπή, την 17-1-2021 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής. Σημειώνεται ότι ο αλλοδαπός διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.
Κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου Ορεστιάδας.
- Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός της Αγίας Κυριακής στην Αλεξανδρούπολη
(03-07-2025) - Το πολεμικό πλοίο ΤΠΚ "Γρηγορόπουλος" στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης (video)
(03-07-2025) - Σχέδια Δράσης για το Δημογραφικό - Έναρξη από την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη
(03-07-2025) - Κινητοποιήσεις ετοιμάζουν οι ελαιοπαραγωγοί της Αλεξανδρούπολης
(03-07-2025) - Γιατί οι εκτυπωτές με τόνερ βελτιώνουν την εμπειρία εκτύπωσης σου
(03-07-2025)
EN
TR






