ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Ε - ΑΤΡΙΚΑ
Αθλητικά Νέα
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Έρευνα με το σκάφος Μεγαλόχαρη για τα αλιεύματα του βορείου Αιγαίου.
Άρχισε έρευνα για τον αλιευτικό πλούτο της περιοχής μας
19-06-2025
Το ερευνητικό πρόγραμμα ανήκει στο Ινστιτούτο Αλιευτικής Έρευνας και θα πραγματοποιηθεί σε ολόκληρο το βόρειο Αιγαίο, για να διαπιστωθεί ο πλούτος των αλιευμάτων στην περιοχή.
Την έρευνα θα πραγματοποιήσουν ειδικοί επιστήμονες που θα βρίσκονται στο σκάφος "Μεγαλόχαρη" και θα συλλέξουν δείγματα από συνολικά 67 σημεία του βορείου Αιγαίου, εκ των οποίων 13 σημεία βρίσκονται κοντύτερα στις ακτές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Πάντως από όλα τα σημεία που θα γίνουν οι έρευνες, μόνο τρία αφορούν την περιοχή μας, το ένα ανοιχτά της Μάκρης και άλλα δύο μεταξύ Σαμοθράκης και ακτών της Ροδόπης.
Εκτός από τα δείγματα ψαριών, θα γίνεται και δειγματοληψία πλαγκτού και η έρευνα θα διαρκέσει μέχρι την 31η Αυγούστου.
σαν σημερα
- Επανέναρξη υπηρεσιών εκφόρτωσης και αεριοποίησης στον τερματικό σταθμό LNG Αλεξανδρούπολης
(12-08-2025) - ΑΜΘ: 4,4 εκ. ευρώ, για δωρεάν, ισότιμη και χωρίς αποκλεισμούς πρόσβαση σε βρεφικούς, παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ
(12-08-2025) - Αεραθλητής από την Αλεξανδρούπολη στη Βαλκανιάδα 2025
(12-08-2025) - Προχωρά το πρόγραμμα μετεγκατάστασης στον Έβρο, με ενίσχυση 10.000 ευρώ
(12-08-2025) - Μεγάλη κινητοποίηση, αλλά πνιγμός δεν υπήρξε στα Δίκελλα Αλεξανδρούπολης
(12-08-2025)
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ
EN
TR







