Κάτι τρέχει στον Έβρο
Αποχαιρέτησε ο Υποστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης τον Έβρο (video)
H Διοίκηση της ΧΙΙης Μεραρχίας μεταβιβάστηκε στον Υποστράτηγο Χρήστο Μπούφη ενώ ο απερχόμενος Διοικητής Υποστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης πρόκειται να παραλάβει τα καθήκοντα του Διευθυντού Ε' ΚΛΑΔΟΥ του ΓΕΕΘΑ.
Με αφορμή την αλλαγή διοικήσεως και λόγω των έκτακτων περιοριστικών μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας COVID – 19 που έχουν επιβληθεί πανελλαδικά, όμως δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν οι προβλεπόμενες τελετές. Η αλλαγή διοίκησης έγινε κεκλεισμένων των θυρών.
Για το λόγο αυτό ένας από τους πιο αγαπημένους Μέραρχους των τελευταίων ετών, ο υποστράστηγος Άγγέλος Χουδελούδης, απέυθυνε ένα χαιρετισμό μέσω video.
Εμείς του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στα καθήκοντά του και να συνεχίσει να έχει το βλέμμα του στραμμένο προς τον Έβρο για πάντα!
Δείτε το video:
- Πανηγυρίζει το Παρεκκλήσι του Αγίου Κυπριανού στην Αλεξανδρούπολη
(30-09-2025) - Το Εθνικό Αστεροσκοπείο φέρνει την Αστρονομία σε σχολεία του Έβρου και της Ροδόπης
(30-09-2025) - Άγρια δολοφονία σε χωριό των Υψάλων, δίπλα στα ελληνοτουρκικά σύνορα (video)
(30-09-2025) - Ζημιές προκαλούν τα κοπάδια αλόγων στον κάμπο των Φερών και στο Δέλτα
(30-09-2025) - Προκήρυξη για 1 θέση Λογοθεραπευτή στην Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος
(30-09-2025)
EN
TR






