ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Ε - ΑΤΡΙΚΑ
Αθλητικά Νέα
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ
Κάτι τρέχει στον Έβρο
To «LIBERTY» κατέπλευσε το πρωί του Σαββάτου στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, προερχόμενο από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου.
Από την Αίγυπτο στην Αλεξανδρούπολη: Άφιξη του «LIBERTY» με νατοϊκό εξοπλισμό (video)
07-04-2025
Το αμερικανικό οχηματαγωγό πλοίο «LIBERTY» κατέπλευσε το πρωί του Σαββάτου στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, προερχόμενο από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου.
Το πλοίο μετέφερε εξοπλισμό των δυνάμεων του ΝΑΤΟ, τον οποίο ξεφόρτωσε στο λιμάνι της πρωτεύουσας του Έβρου. Η άφιξή του εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατιωτικής κινητικότητας και συνεργασίας που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια στην περιοχή.
Το «LIBERTY» παρέμεινε στο λιμάνι για περίπου δύο ημέρες και αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας, ολοκληρώνοντας την αποστολή του.
Η παρουσία τέτοιων πλοίων στην Αλεξανδρούπολη έχει καταστεί πλέον συχνό φαινόμενο, αναδεικνύοντας τη στρατηγική σημασία του λιμανιού τόσο για το ΝΑΤΟ όσο και για τις Ηνωμένες Πολιτείες.
σαν σημερα
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ
EN
TR







