nightlife
- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Ε - ΑΤΡΙΚΑ
Αθλητικά Νέα
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Το αεροπλάνο έκανε έναν κύκλο και επέστρεψε στο αεροδρόμιο "Δημόκριτος".
Αναγκαστική προσγείωση της πρωινής πτήσης της Aegean στο αεροδρόμιο "Δημόκριτος"
05-03-2024
Λαχτάρισαν οι επιβάτες της πρωινής πτήσης της Aegean από το αεροδρόμιο "Δημόκριτος" της Αλεξανδρούπολης προς το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" της Αθήνας.
Σύμφωνα με πληροφορίες ένα σμήνος πουλιών έκανε την εμφάνιση του στο αεροδρόμιο την ώρα της απογείωσης με αποτέλεσμα κάποια εξ αυτών να μπουν μέσα στον κινητήρα.
Οι επιβάτες της συγκεκριμένης πτήσης ανέφεραν ότι μέσα στο αεροπλάνο υπήρχε μια περίεργη οσμή ωστόσο με ψυχραιμία ο πιλότος επέστρεψε το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο.
Αυτήν την ώρα έχουν κατεβάσει όλες τις αποσκευές από το αεροπλάνο και γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να μπορέσει το αεροσκάφος να πραγματοποιήσει την προγραμματισμένη πτήση, που σύμφωνα με τις ίδιες πηγές θα γίνει στις 2 το μεσημέρι.
σαν σημερα
- Επιστολή διαμαρτυρίας και αγωνίας, από Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Ορεστιάδας
(01-07-2025) - Στον Άγνωστο Στρατιώτη παρέμβαση για το Αναγνωστήριο Αλεξανδρούπολης
(01-07-2025) - Πρώτη Θέση στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κολύμβησης για τον ΝΟΑ
(01-07-2025) - Ιδρύεται Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο στη Σαμοθράκη
(01-07-2025) - Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στο Μεγάλο Δέρειο του Έβρου
(01-07-2025)
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ
EN
TR







