ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Ε - ΑΤΡΙΚΑ
Αθλητικά Νέα
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Η νέα καταληκτική ημερομηνία του διαγωνισμού είναι η 23η Σεπτεμβρίου
Αναβλήθηκε προσωρινά ο διαγωνισμός για υδατοδρόμια σε Αλεξ/πολη και Σαμοθράκη.
03-08-2015
Ο Οργανισμός Λιμένος Αλεξανδρούπολης (ΟΛΑ) ακύρωσε προσωρινά το διαγωνισμό για την κατασκευή υδατοδρομίων σε Αλεξανδρούπολη και Σαμοθράκη.
Αιτία για την ακύρωση αποτελεί η τραπεζική αργία, η οποία καθιστούσε απαγορευτική την έκδοση εγγυητικής για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό, ο οποίος έληγε στις 1 Ιουλίου. Έτσι, εκδόθηκε νέα καταληκτική ημερομηνία, η 23η Σεπτεμβρίου 2015.
Σύμφωνα με το Thrakinet, μέχρι τις 10:00 το πρωί, στις 23 Σεπτεμβρίου, πρέπει να έχουν κατατεθεί όλοι οι φάκελοι των προσφορών για αποσφράγιση.
Ο κ. Σταυράκογλου, Πρόεδρος του ΟΛΑ, ευελπιστεί να υπάρξουν εκ νέου προσφορές, ώστε να υλοποιηθεί το έργο και να κατασκευαστούν τα υδατοδρόμια.
Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:
σαν σημερα
- Πανηγυρίζει το Παρεκκλήσι του Αγίου Κυπριανού στην Αλεξανδρούπολη
(30-09-2025) - Το Εθνικό Αστεροσκοπείο φέρνει την Αστρονομία σε σχολεία του Έβρου και της Ροδόπης
(30-09-2025) - Άγρια δολοφονία σε χωριό των Υψάλων, δίπλα στα ελληνοτουρκικά σύνορα (video)
(30-09-2025) - Ζημιές προκαλούν τα κοπάδια αλόγων στον κάμπο των Φερών και στο Δέλτα
(30-09-2025) - Προκήρυξη για 1 θέση Λογοθεραπευτή στην Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος
(30-09-2025)
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ
EN
TR






