Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
WOLT

Κάτι τρέχει στην Ελλάδα

Η νέα πρόταση της Επιτροπής Ανάπτυξης είναι να απεικονίζεται η Νίκη της Σαμοθράκης.
Η νέα πρόταση της Επιτροπής Ανάπτυξης είναι να απεικονίζεται η Νίκη της Σαμοθράκης.

Αλλάζει το έμβλημα της Περιφέρειας ΑΜΘ;

22-06-2013
Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013, η τρίτη συνεδρίαση της Επιτροπής Ανάπτυξης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης, Γιώργου Γερομάρκου.

Ήταν η πρώτη φορά που η συνεδρίαση έγινε με το σύστημα της τηλεδιάσκεψης. Κατά την έναρξη της συνεδρίασης έκαναν παρέμβαση και απηύθυναν χαιρετισμό ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Άρης Γιαννακίδης και οι Αντιπεριφερειάρχες Έβρου, Γεωργία Νικολάου και Δράμας, Γιάννης Ξανθόπουλος.

Η Επιτροπή ασχολήθηκε με θέματα των λαϊκών αγορών, που έχουν ιδιαίτερη σημασία και ενδιαφέρουν τους πολίτες, καθώς επίσης και με θέματα τουρισμού και πολιτισμού. Σε ότι αφορά στα θέματα που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα της Διεύθυνσης Ανάπτυξης (θέματα λαϊκών αγορών), η Επιτροπή λαμβάνει αποφάσεις, ενώ στα θέματα τουρισμού-πολιτισμού, γνωμοδοτεί.

Η Νίκης της Σαμοθράκης το νέο έμβηλα της Περιφέρειας ΑΜΘ


Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, πάρθηκε μία σημαντική απόφαση σχετικά με πρόταση της Επιτροπής Ανάπτυξης, η οποία θα κατατεθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜ-Θ και αφορά στην αλλαγή του λογότυπου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Η νέα πρόταση της Επιτροπής είναι να απεικονίζεται η Νίκη της Σαμοθράκης. Η Επιτροπή Ανάπτυξης αποφάσισε ότι και η επόμενη συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με τη μέθοδο της τηλεδιάσκεψης.
Πηγή: xanthipress.gr