- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
Αθλητικά Νέα
Αλεξανδρούπολη: τα μετάλλια της Εθνικής μας & τα "Λιανοχορταρούδια" που έγιναν παγκόσμια!
Με το δεύτερο ασημένιο μετάλλιο στο ελεύθερο πρόγραμμα κόμπο κι ένα χάλκινο στο Highlight για την Εθνική Ελλάδος, έπεσε η αυλαία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος καλλιτεχνικής Κολύμβησης στην Αλεξανδρούπολη.
Η τελετή λήξης αποζημίωσε και με το παραπάνω όλους παρευρισκόμενους που κατέκλυσαν το δημοτικό κολημβητήριο "Δημοσθένης Μιχαλετζάκης".
Οι Εθνικές Ομάδες πραγματοποιήσαν θεατρικές επιδείξεις μέσα αλλά και έξω από το νερό, ενώ ακούστηκε και το τραγούδι σήμα-κατατεθέν της Θράκης "Λιανοχορταρούδια" το οποίο οι αθλήτριες χόρεψαν εντός κι εκτός πισίνας σε δύο εκδόσεις!
Η Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Λίσα Σκοτ, εξήρε τη διοργάνωση και τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Αλεξανδρούπολης, ευχαριστώντας προσωπικά και δημόσια τον Δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Γιάννη Βαταμίδη.
Δυναμώστε την ένταση και παρακολουθήστε την φαντασμαγορική τελετή λήξης της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης που γνώρισε η πρωτεύουσα του Έβρου:
- Οι ιαματικές πηγές Τραϊανούπολης μπαίνουν σε αναπτυξιακή τροχιά!
(06-07-2025) - Τηρείται απόλυτα ο νόμος για τον αιγιαλό στην Αλεξανδρούπολη – Καθημερινοί έλεγχοι σε 35 beach bar
(06-07-2025) - Δέλτα Έβρου: SOS για 200 εγκλωβισμένα άλογα!
(06-07-2025) - Σκηνές υπερηρώων στην παραλιακή της Αλεξανδρούπολης – Οι Ειδικές Δυνάμεις σε αποστολή ζωής
(06-07-2025) - Συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας για τον τετραήμερο καύσωνα
(06-07-2025)
EN
TR






