Κάτι τρέχει στον Έβρο
Αλεξανδρούπολη: 5,5 κιλά ηρωίνης σταμάτησε πάνω στην Εγνατία η Δίωξη
Μεγάλη ποσότητα ηρωίνης πιάστηκε πάνω στην Εγνατία οδό στον Έβρο!
Πιο συγκεκριμένα ένα Passat station Wagon με Αλβανικές πινακίδες πέρασε από τους Κήπους και «ακινητοποιήθηκε» στην Εγνατία οδό στον κόμβο του Αρδανίου κατά τις πρώτες πρωινές ώρες. Όλα έγιναν κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών!
Από αποκλειστικές πληροροφορίες του e-evros.gr, η συγκεκριμένη προσπάθεια καρποφόρησε από τη συλλογική προσπάθεια και συνεργασία της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης.
Ο οδηγός του οχήματος είναι Αλβανικής καταγωγής 33 ετών και συνελήφθη, ενώ έκρυβε σε ειδικό χώρο του αυτοκινήτου τα ναρκωτικά.
Συγκεκριμένα στις 4 ζάντες του υπήρχε διπλό πάτωμα, ηρωίνη υπό πεπιεσμένη μορφή. Η κάθε ζάντα περιείχε περίπου 1.400 γραμμάρια ηρωίνης.
Ο δράστης κατευθύνονταν προς Αλβανία ενώ ερχόταν από Κωνσταντινούπολη.
Η επιμονή και η προσπάθεια των δύο τμημάτων έφερε ακόμη μια επιτυχία για την Ελληνική Αστυνομία και το τμήμα της Δίωξης Ναρκωτικών. 5,5 κιλά ηρωίνης είναι μια πολύ μεγάλη ποσότητα.
Σ.Χ.
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
EN
TR






