- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Θεοδωρικάκος: 1.000 μετανάστες καθημερινά προσπαθούν να μπουν από τον Έβρο
Στη μάχη που δίνεται καθημερινά από την Αστυνομία για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, την αύξηση της νυχτερινής αμοιβής των αστυνομικών, την αναγνώριση της επικινδυνότητας του επαγγέλματος και τη θωράκιση των συνόρων για την απόκρουση των παράνομων μεταναστευτικών ροών αναφέρθηκε την Παρασκευή, μιλώντας στο «Mega», ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.
Αναφορικά με τον Έβρο, ο υπουργός δήλωσε πως η απειλή στην περιοχή είναι καθημερινή. «Υπολογίζω ότι περίπου 1000 παράνομοι μετανάστες καθημερινά προσπαθούν να μπουν από τον Έβρο στην Ελλάδα, παράνομα. Η ελληνική Αστυνομία είναι εκεί, 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο» προσέθεσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.
Συνεχίζοντας, όπως είπε ο υπουργός, από την αρχή του έτους έχουν αποτραπεί 90.000 εισαγωγές παράνομων μεταναστών και έχουν γίνει πάνω από 500 συλλήψεις παράνομων διακινητών.
Ερωτώμενος για το ενδεχόμενο αύξησης του μισθού των αστυνομικών, ο υπουργός απάντησε πως «αυξήσαμε με κοινή υπουργική απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη και του υπουργού Οικονομικών, το όριο για πληρωμή νυχτερινές ώρες των αστυνομικών, το οποίο από τις 48 ώρες ανεβαίνει στις 64».
- Επιστολή διαμαρτυρίας και αγωνίας, από Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Ορεστιάδας
(01-07-2025) - Στον Άγνωστο Στρατιώτη παρέμβαση για το Αναγνωστήριο Αλεξανδρούπολης
(01-07-2025) - Πρώτη Θέση στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κολύμβησης για τον ΝΟΑ
(01-07-2025) - Ιδρύεται Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο στη Σαμοθράκη
(01-07-2025) - Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στο Μεγάλο Δέρειο του Έβρου
(01-07-2025)
EN
TR
_ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-1781771065.jpg)





