nightlife
- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Ε - ΑΤΡΙΚΑ
Αθλητικά Νέα
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Μεγάλη η κινητοποίηση της αστυνομίας (πηγή radioevros.gr)
Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε λίγο έξω από το Διδυμότειχο
27-02-2025
Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, λίγο έξω από το Διδυμότειχο, στην περιοχή “Σαρί Μπαϊρ”.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, Ι.Χ. όχημα, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, βγήκε από την πορεία του και προσέκρουσε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα.
Στη συνέχεια, ένα διερχόμενο φορτηγό αυτοκίνητο χτύπησε τον οδηγό του πρώτου αυτοκινήτου που είχε βρεθεί στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα τον θάνατό του.
Ο άτυχος οδηγός ήταν 28 ετών, ενώ ο 15χρονος συνοδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Προανάκριση για τα αίτια και τις ακριβεις συνθήκες του δυστυχήματος πραγματοποιεί η Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας.
σαν σημερα
- Επιστολή διαμαρτυρίας και αγωνίας, από Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Ορεστιάδας
(01-07-2025) - Στον Άγνωστο Στρατιώτη παρέμβαση για το Αναγνωστήριο Αλεξανδρούπολης
(01-07-2025) - Πρώτη Θέση στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κολύμβησης για τον ΝΟΑ
(01-07-2025) - Ιδρύεται Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο στη Σαμοθράκη
(01-07-2025) - Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στο Μεγάλο Δέρειο του Έβρου
(01-07-2025)
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ
EN
TR
_ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-1781771065.jpg)






