Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
WOLT

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Λίγες μέρες προθεσμία για να απομακρυνθούν τα εγκαταλελειμμένα οχήματα στο Διδυμότειχο.
Λίγες μέρες προθεσμία για να απομακρυνθούν τα εγκαταλελειμμένα οχήματα στο Διδυμότειχο.

Θα καταστραφούν τα εγκαταλελειμμένα οχήματα στο Διδυμότειχο

02-06-2025

Το φαινόμενο εγκατάλειψης παλιών οχημάτων υπάρχει σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας και δημιουργεί προβλήματα. Αρχικά τα οχήματα αυτά που παραμένουν ακινητοποιημένα μονίμως καταλαμβάνουν χώρους στάθμευσης, ταυτόχρονα όμως είναι και εστίες μόλυνσης και σκουπιδιών.

Κανονικά δεν επιτρέπεται να παραμένει ένα όχημα μόνιμα σταθμευμένο σε ένα σημείο, για οποιονδήποτε λόγο. Αν έχει βλάβη και δεν κινείται πλέον ή οι ιδιοκτήτες του δεν θέλουν να το κυκλοφορήσουν για οποιονδήποτε λόγο, ακόμα και αν δεν έχει πινακίδες για να μην πληρώνει τέλη κυκλοφορίας, δεν μπορεί να μένει συνέχεια σε ένα σημείο. Οι ιδιοκτήτες του πρέπει να το μεταφέρουν αλλού, σε ιδιόκτητο ή σε ενοικιαζόμενο χώρο και όχι σε δημόσιο.

ΤΣΟΥΛΚΑΝΑΚΗΣ

Ο Δήμος Διδυμοτείχου αποφάσισε να βάλει τέλος σ' αυτήν την κατάσταση που αφορά αρκετά οχήματα στην επικράτειά του και ενημερώνει εγκαίρως τους δημότες που έχουν τέτοια οχήματα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, έχει συναφθεί σύμβαση με ιδιώτη για την απομάκρυνση των οχημάτων που έχουν χαρακτηριστεί εγκαταλελειμμένα από τη Δημοτική Αστυνομία και σύντομα αυτά τα οχήματα θα αρχίσουν να απομακρύνονται με γερανό.

Εάν οι ιδιοκτήτες τους θέλουν να τα διατηρήσουν, θα πρέπει να τα μεταφέρουν σε ιδιωτικό χώρο, γιατί αλλιώς θα καταστραφούν.