Κάτι τρέχει στον Έβρο
5625 γραμμάρια ηρωίνης μέσα σε τέσσερις "ζάντες - πατέντα" πιάστηκαν στον Έβρο (video)
Συνελήφθη την χθεσινή ημέρα, όπως είχαμε μεταδόσει εδώ στο e-evros.gr, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες 34χρονος υπήκοος Αλβανίας ο οποίος προσπάθησε να περάσει με ένα ιδιαίτερο «τέχνασμα» σημαντική ποσότητα ηρωίνης στη χώρα μας από τη γειτονική Τουρκία.
Έπειτα από την συνεργασία της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής και του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, συνελήφθη ο 34χρονος άνδρας στο Συνοριακό σταθμό Κήπων.
Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που προσπαθούν να μεταφέρουν στη χώρα μας από γειτονικές χώρες και όχι μόνο μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών. Ακόμη μια σημαντική επιτυχία για την Ελληνική Αστυνομία και τη Δίωξη Ναρκωτικών στην προσπάθεια που κάνουν για πάταξη της διακίνησης ναρκωτικών.
Το Δελτίο τύπου της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει
Συνελήφθη ένας 34χρονος υπήκοος Αλβανίας για εισαγωγή από την Τουρκία στην Χώρα μας, με σκοπό την περαιτέρω διακινηση, σημαντικών ποσοτήτων ηρωίνης
Κατασχέθηκαν -5.625- γραμμάρια ηρωίνης τα οποία βρίσκονταν κρυμμένα σε ειδικώς μετασκευασμένες ζάντες τροχών αυτοκινήτου
Συνελήφθη, στις 19-1-2017 στο Συνοριακό Σταθμό Κήπων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, ένας 34χρονος υπήκοος Αλβανίας για εισαγωγή από την Τουρκία στην Ελληνική Επικράτεια, με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση, σημαντικών ποσοτήτων ηρωίνης.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας με τις ομόλογες Αλβανικές Αρχές για την αποδόμηση εγκληματικών δικτύων εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών στο εσωτερικό των δύο Χωρών, εντοπίστηκε ο 34χρονος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση στην εισαγωγή ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω κατελήφθη να εισέρχεται στην Ελλάδα από την Τουρκία, διαμέσου του Συνοριακού Σταθμού Κηπών, έχοντας επιμελώς κρυμμένα, σε ειδικώς μετασκευασμένες ζάντες τροχών του αυτοκινήτου του, -5.625- γραμμάρια ηρωίνης τα οποία στη συνέχεια κατασχέθηκαν.
Επιπλέον, κατασχέθηκαν:
-
Το χρηματικό ποσό των -470- ευρώ
-
Το χρηματικό ποσό των -2.500- Λεκ Αλβανίας
-
Δύο (2) συσκευές κινητής τηλεφωνίας ΄
-
Ένα (1) Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο
Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
EN
TR






