Κάτι τρέχει στον Έβρο
Ξεκινούν οι... περίπατοι στην παραλιακή της Αλεξανδρούπολης
Την Δευτέρα 3 Ιουνίου παραδίδεται στους πολίτες της Αλεξανδρούπολης η παραλιακή λεωφόρος για τις βραδινές καλοκαιρινές τους βόλτες.
Το κλείσιμο της παραλιακής λεωφόρου που θα πραγματοποιούνταν στις 14 Μαΐου όπως και καθε προηγούμενη χρονιά, μετατοπίστηκε από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης.
Με απόφαση του δημάρχου το κλείσιμο της παραλιακής θα τεθεί σε ισχύ από την Δευτέρα 3 Ιουνίου και κατά τις ώρες 20:30 - 1:00 θα έχουν πρόσβαση σε αυτήν μόνο οι πεζοί.
Τις ώρες αυτές απαγορεύεται η κυκλοφορία και η στάθμευση των οχημάτων στο παραλιακό δρόμο της πόλης και με αυτό τον τρόπο οι πολίτες θα μπορούν (όταν το επιτρέψει και ο καιρός) να χαρούν τις βραδινές τους βόλτες αλλά και οι οι επιχειρηματίες να δουλέψουν χρησιμοποιώντας τα πεζοδρόμια και απο τις δύο πλευρές.
- Σήμερα γιορτάζουμε το "Πάσχα του καλοκαιριού"
(15-08-2025) - Δεκαπενταύγουστος στις Παναγίες του Έβρου
(15-08-2025) - Αλεξανδρούπολη: Σύσκεψη Φορέων για την προστασία από δασικές πυρκαγιές
(15-08-2025) - Η επιστροφή του Ασπροπάρη που σώθηκε από την πυρκαγιά του Δάσους Δαδιάς
(15-08-2025) - Αναβολή του "παραδοσιακού μπάλου" στη Σαμοθράκη, λόγω κινδύνου πυρκαγιάς
(15-08-2025)
EN
TR






