Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ξεκίνησε η μεταφορά του ΚΑΠΗ Φερών στον νέο του χώρο

Ξεκίνησε η μεταφορά του ΚΑΠΗ Φερών στον νέο του χώρο

22-01-2016

Μετά από 25 χρόνια και πάνω, το κτήριο που στέγαζε τις υγειονομικές δομές των Φερών τα Ιατρεία ΟΓΑ - ΙΚΑ (υγειονομικό και Διοικητικό) θα χρησιμοποιηθεί για τον λόγο που κτίστηκε.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Φερών  και Πρωτογενούς τομέα Δήμου Αλεξανδρούπολης κ. Γκότση Νικόλαο θα στεγάσει το ΚΑΠΗ των Φερών.

Ήδη ο χώρος έχει προετοιμαστεί, οι επεμβατικές εργασίες τέλειωσαν και ξεκίνησε η μεταφορά των ΚΑΠΗ στο νέο χώρο!

Να υπενθυμίσουμε πως ο χώρος θα έχει πολλαπλή δράση μιας και θα συστεγαστούν το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι», η Αποθήκη τροφίμων, η υποστηρικτική των μαγειρείων, το  κοινωνικό παντοπωλείο, η αποθήκη ιματισμού και ένα μικρό ιατρείο και οδοντιατρείο για τα μέλη του ΚΑΠΗ .

Επίσης δημιουργείται χώρος για τους άνδρες (καφενείο) και ειδικός χώρος για τις γυναίκες που θα αναπτύσσουν διάφορες δραστηριότητες (χορό και εικαστικές και παραδοσιακές τέχνες).