Κάτι τρέχει στον Έβρο
2 αθλητές του ΝΟΑ "έβαλαν πλώρη" για το διεθνές meeting Κολύμβησης "SWIM OPEN STOCKHOLM"!
Ευχάριστα νέα! 2 αθλητές του ΝΟΑ θα πάρουν μέρος στο διεθνές meeting Κολύμβησης "SWIM OPEN STOCKHOLM"!
Ήδη έχει αποφασιστεί η σύνθεση της αποστολής της Εθνικής ομάδας Ανδρών - Γυναικών για το διεθνές meeting Κολύμβησης SWIM OPEN STOCKHOLM, που θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως 12 Απριλίου στην πρωτεύουσα της Σουηδίας. Στο συγκεκριμένο meeting Κολύμβησης θα συμμετάσχουν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων κάποιοι είναι και Ολυμπιονίκες.
Στη συγκεκριμένη αποστολή συμμετέχουν οι αθλητές του ΝΟΑ: Κούγκουλος Αναστάσιος και Παπαδόπουλος Χρήστος. Επίσης, την αποστολή συνοδεύει ο προπονητής του ΝΟΑ κ. Χατζηπέτρου Κωνσταντίνος.
Η συμμετοχή δύο αθλητών και ενός προπονητή του ΝΟΑ σε αποστολή Εθνικής ομάδας Ανδρών-Γυναικών είναι πρωτόγνωρη και σίγουρα δεν έχει συμβεί ποτέ τα προηγούμενα χρόνια σε ομάδα της Αλεξανδρούπολης.
Εμείς δεν έχουμε παρά να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία!
newsroom@e-evros.gr
- Τιμή στη μνήμη του Πασχάλη Πεχλεβανούδη: Το γήπεδο Μεταξάδων φέρει πλέον το όνομά του
(20-04-2025) - Διάσημοι Τούρκοι ηθοποιοί βρέθηκαν στην Αλεξανδρούπολη το Μεγάλο Σάββατο
(20-04-2025) - Το “Emerald Azzurra” με 80 επιβάτες θα σαλπάρει για Σαμοθράκη!
(20-04-2025) - Διεθνείς "πτήσεις" για τους αθλητές Μπάντμιντον του ΕΘΝΙΚΟΥ: Μάλτα και Βουλγαρία στο πρόγραμμα!
(20-04-2025)
EN
TR






