Κάτι τρέχει στον Έβρο
1500 ευρώ πρόστιμο στο δήμο Αλεξ/πολης λόγω απορριμμάτων
Πρόστιμο ύψους 1500 ευρώ επιβλήθηκε στο δήμο Αλεξανδρούπολης για τη μη συλλογή απορριμμάτων του δρόμου μεταξύ Δικέλλων και Μεσημβρίας τον Ιούλιο του 2015.
Το ζήτημα εξετάστηκε από την Υπηρεσία Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας ύστερα από τη δημοσίευση σχετικού άρθρου της εφημερίδας η “Γνώμη” με αποτέλεσμα τον άμεσο έλεγχο κλιμακίου που βρήκε τους κάδους της περιοχής υπερπλήρεις από οικιακά απορρίμματα.
Η προϊσταμένη της Υπηρεσία Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας κα. Σταυρούλα Καψιώτη που μίλησε στη Δέλτα τηλεόραση μετά την ανακοίνωση του προστίμου ο δήμος απολογήθηκε για το συμβάν και έπειτα από 20 μέρες σε επανέλεγχο που διεξήχθη το πρόβλημα είχε διορθωθεί.
«Το κλιμάκιο», συνέχισε η κα. Καψιώτη «εισηγήθηκε 1500 ευρώ πρόστιμο για το γεγονός ότι ήταν και καλοκαιρινοί μήνες που πιθανόν να ήταν εστία ρύπανσης και κίνδυνος για τη δημόσια υγεία».
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
EN
TR






