Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Έλεγχος διαχείρισης στο Δήμο Αλεξανδρούπολης: Γιατί δεν δίνονται τα στοιχεία στους πολίτες;

Έλεγχος διαχείρισης στο Δήμο Αλεξανδρούπολης: Γιατί δεν δίνονται τα στοιχεία στους πολίτες;

16-05-2022

Γιατί ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης καθυστερεί 4,5 μήνες να δώσει τα στοιχεία στους Δημότες; Πριν ένα μήνα γράψαμε για τον οικονομικό έλεγχο που έγινε με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης για τη προμήθεια καυσίμων, ανταλλακτικών, ελαστικών και άλλα σχετικά.

Πέρασαν 4,5 μήνες από την μέρα που δόθηκε ο έλεγχος στον Δήμαρχο, και ακόμη οι Δημότες δεν έχουν μάθει τι εβγαλε αυτος ο έλεγχος. Το περίεργο είναι ότι ο Γιάννης Ζαμπούκης αποφάσισε αυτό τον έλεγχο για να βάλει τάξη στα οικονομικά του Δήμου.

Ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας είπε σε συνέντευξη ότι περιμένουν εξηγήσεις από τους εργαζόμενους, αλλα δεν είπε τι είδους εξηγησεις που δεν γνωρίζουν οι ίδιοι σαν πολιτικά πρόσωπα. Τα ερωτηματικά είναι πολλά και τα γράψαμε στο προηγούμενο μας άρθρο.

Μήπως ήρθε η ώρα να μπει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο; Δεν ενδιαφέρει τους Δημοτικούς συμβούλους να μάθουν λεπτομέρειες; Οι πολίτες αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες και θέλουν να γνωρίζουν ποιοι και πως διαχειριζονται την περιουσία του δημοσίου.

Πιστεύουμε ότι η δημοτική αρχή το θέλει περισσότερο από τον καθένα. Ευχόμαστε να είναι όλα πεντακάθαρα και να μη χρειαστεί παρέμβαση από κρατικές υπηρεσίες ελέγχου.

Περιμένουμε όπως όλοι.

newsroom@e-evros.gr