Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

e - υεξία

Anagenessis: Φυτικά βλαστοκύτταρα που προστατεύουν και δίνουν νεότητα στην επιδερμίδα

Anagenessis: Φυτικά βλαστοκύτταρα που προστατεύουν και δίνουν νεότητα στην επιδερμίδα

25-02-2024

Anagenessis: Φυτικά βλαστοκύτταρα που προστατεύουν και δίνουν νεότητα στην επιδερμίδα - Προστασία των τελομερών - Το κλειδί της αντιγήρανσης.

Τα βλαστοκύτταρα που επιλέγει η FBM Anagenessis Personal Clinic έχουν την ικανότητα να προστατεύουν τα ανθρώπινα βλαστοκύτταρα της επιδερμίδας ώστε να διατηρούν και να συντηρούν την ικανότητά τους να δημιουργούν νέους ιστούς.

Έχουν αντιοξειδωτικές και προστατευτικές ιδιότητες του DNA.

Τα Προϊόντα Anagenessis Personal Clinic βρίσκονται στην Αλεξανδρούπολη, στο Πρότυπο Κέντρο Αισθητικής ΓΙΑΝΝΟΥΔΗ ΜΑΡΙΝΑ.

Η Ελληνική Εταιρεία επαγγελματικών καλλυντικών FBM Anagenessis Personal Clinic γνωρίζει ότι το σημαντικότερο κομμάτι στην κοσμετολογία είναι η κατανόηση της επιδερμίδας και των αναγκών της, ώστε να δημιουργηθούν τα κατάλληλα προϊόντα που θα εισχωρήσουν αποτελεσματικά στις στοιβάδες του δέρματος, ενισχύοντας την δομή του και διατηρώντας την επιδερμίδα υγιή σφριγηλή και νεανική.

Τα προϊόντα και οι μέθοδοι των καλλυντικών FBM Anagenessis Personal Clinic υπάρχουν διαθέσιμα στο «Πρότυπο Κέντρο Αισθητικής προσώπου – σώματος και LASER αποτρίχωσης «Γιαννούδη Μαρίνα» στην Αλεξανδρούπολη!

Στο εξουσιοδοτημένο ινστιτούτο Αναγέννησης στην Αλεξανδρούπολη οι γυναίκες κάθε ηλικίας έχουν την ευκαιρία να κάνουν την μεσοθεραπεία Αnagenessis.

Κάθε φορά που χρησιμοποιούνται τα προϊόντα καταγράφεται ένα πραγματικό «θαύμα» στη γυναίκα που, εφόσον τα εμπιστευτεί, δεν τα αποχωρίζεται πια. Πολλοί είναι εκείνοι άλλωστε που αναγνωρίζουν τα συγκεκριμένα προϊόντα ως την τελευταία «επανάσταση» στον τομέα της κοσμετολογίας.

Η επιστημονική συνεργάτιδα της FBM Anagenessis, κ. Δανάη Μπουκουβάλα, μας εξηγεί για τα βλαστοκύτταρα:

Ισχυρή Αντιοξειδωτική Δράση.

Τα βλαστοκύτταρα από Εdelweiss που χρησιμοποιούνται στην σειρά REJUVENΑTE περιέχουν ένα ιδανικό αντιγηραντικό μείγμα ουσιών, που αποτελείται από Leontopodic Acid A, Leontopodic Acid B, Chlorogenic Acid τα οποία έχουν πολύ καλύτερες αντιοξειδωτικές ιδιότητες από γνωστά αντιοξειδωτικά όπως είναι η Κερσετίνη, η Ρεσβερατρόλη και η Βιταμίνη C.

Επίσης τα Βλαστοκύτταρα Edelweiss περιέχουν πολλά ενυδατικά και θρεπτικά συστατικά , όπως φυτοστερόλες, αμινοξέα και πολυσακχαρίτες.

Κλινικές Μελέτες

Στα προϊόντα Anagenessis από την πρώτη χρήση φαίνεται το αποτέλεσμα!! Τα φυτικά βλαστοκύτταρα που επιλέγουμε οργανώνουν την εσωτερική δομή του δέρματος κάνοντάς το να δείχνει ΝΕΟΤΕΡΟ.

 • Οι In vitro μελέτες που έγιναν με τα φυτικά βλαστοκύτταρα που χρησιμοποιεί η Anagenessis δείχνουν ότι αυξάνει τη σύνθεση των βασικών γονιδίων:
  • Collagen VΙ
  • Elastin
  • ADAMTS2

   που σχετίζονται με την ποιότητα και τη δομή της επιδερμίδας.

 • Σε κλινική μελέτη που έγινε σε 20 άτομα, χρησιμοποιώντας τα βλαστοκύτταρα Edelweiss της Rejuvenate , έδειξε ότι με χρήση 2 φορές την ημέρα για 40 ημέρες, από τις πρώτες 20 ημέρες υπήρξε μείωση ρυτίδων κατά 15% .

Αποτελέσματα μεσοθεραπείας

 • Μείωση όγκου ρυτίδων μέχρι -63%
 • Μείωση βάθους ρυτίδων -57%
 • Αύξηση πυκνότητας της επιδερμίδας μέχρι +37%
 • 87 % πιο λείο δέρμα.
 • 63 % ελαστικότητα της επιδερμίδας.
 • 63 % πιο υγιές δέρμα.

Anagenessis: Φυτικά βλαστοκύτταρα που προστατεύουν και δίνουν νεότητα στην επιδερμίδα Anagenessis: Φυτικά βλαστοκύτταρα που προστατεύουν και δίνουν νεότητα στην επιδερμίδα